Dags att dra igång!

Bild

Snuva, hosta och trötta ben! Är den relativt kortfattade dagsformen för veckan och jag blir mest sittandes i soffan. Tråkiga nyheter som gör mer plats för funderingar och en del reflektioner över livet. Vad kan jag göra bättre? Hur ska det göras? Och när ska det göras?

Det finns ett ordspråk; ” Tänk dig för innan du talar”. Men som jag nyss lärt mig, så ska jag göra precis tvärt om. Det handlar om att skapa ett beteende och en hel del goda vanor. Det är ingen idé att vara sjuk och tycka synd om sig själv.

…Känns det som att jag gör någonting bättre, så blir det säkert så…

Att starta en blogg verkar vara kul och många säger att det kan ge någonting tillbaka. Och kanske kommer man underfund med vad det är som tynger ner en i dessa vintertider och varför man inte sitter på testcykeln i sporthallens källare och simmar ett antal tusen meter i bassängen. Med bilden nedan hoppas jag på ett snabbt tillfrisknande så att jag kan hoppa upp i sadeln och ta tag i livets tyglar. Eller något annat  klyschigt och gör något med livet. :D

Annonser

4 kommentarer

  1. Du är en så himla fin tjej! Säkert en inspirationskälla för många. Vi är många som tycker jättemycket om dig bara för att du är den du är! Var rädd om dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s